Online-20201211018-ReggyPhotography

inzicht geven en impact maken

Waarom.

Makers die vol passie met hun werk bezig zijn, waar vakmanschap en nog regelmatig de basis is. Doeners die anderen in beweging brengen, die de wereld en hun eigen omgeving een stukje mooier maken. Ik word er blij van! De wereld van makers en doeners is een wereld die écht bij me past. 

In het begin werd ik als fotograaf regelmatig verrast door de bedrijven en stichtingen waar ik over de vloer kwam. Allereerst omdat zij zoveel moois hadden wat niet zichtbaar was. Ten tweede zag ik dat ze eigenlijk vooral bezig waren met hun eindproduct. Super jammer! Want er is zoveel meer te vertellen. En dan heb ik het niet alleen over de arbeids- en productieprocessen. Nee, het gaat mij dan vooral om de mensen die er werken, de makers en de doeners. Waarom doen ze wat ze doen, wat zijn hun drijfveren? Wat maakt ze trots en waar komt die passie vandaan? Een wereld vol mensen en initiatieven die ik heel graag help zichtbaarder te worden. 

creeëren. Verbinden. organiseren. inzicht geven.

Wat ik doe.

De rode draad in het werk dat ik doe is ‘mensen (weer) trots maken’. Als creatief ondernemer help ik andere mensen graag met impact maken. Dit doe ik met name door middel van beeld, beleving en verbinding. 

Als fotograaf help ik mensen bij het zichtbaar maken van hun unieke verhaal. Dat zijn vaak bedrijfs- of merkverhalen maar soms zijn dat ook persoonlijke verhalen. De manier hoe ik deze verhalen het liefst in beeld breng is door een fotoreportage te maken. Dit doe ik door me eerst te verdiepen in jouw Waarom.  Vervolgens regisseer ik zo min mogelijk en leg ik de mensen in hun eigen kracht vast. Want juist dat is wat een verhaal persoonlijk en uniek maakt naar mijn mening. 

Keertje kletsen over wat ik zoal doe? Bel of app gerust! 

WhatsApp Image 2022-12-21 at 14.16.02

Wie ik ben.

71D880BB-40A6-442D-9CFC-BD04177426F2-639-0000085ABB3ACD13

Fotograaf en creatief onderneemster die graag de handen uit de mouwen steekt. Die gek is op aanpakken, verbinden en organiseren. Een Achterhoekse die houdt van de wereld. Ik hou van normaal doen of soms juist lekker dwars. Van kansen creëren en mensen om me heen. 

Ik ben een maker en doener in één, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Niet voor niets dat stilzitten niet wat voor mij is. En laat dat alles bij elkaar nou een perfecte combi zijn voor het werk dat ik graag doe; mensen (weer) trots maken! 

Ik ben Anja Onstenk, woon samen met mijn vriend Roel in Lichtenvoorde. De plek waar we de komende jaren vooral druk zijn met het verbouwen van ‘ons kasteel’.