Online-20201211006-ReggyPhotography

makers en doeners

Waarom.

Makers die vol passie met hun werk bezig zijn, waar vakmanschap en nog regelmatig de basis is. Doeners die anderen in beweging brengen, die de wereld en hun eigen omgeving een stukje mooier maken. Ik word er blij van! De wereld van makers en doeners is een wereld die écht bij me past. 

In het begin werd ik als fotograaf regelmatig verrast door de bedrijven en stichtingen waar ik over de vloer kwam. Allereerst omdat zij zoveel moois hadden wat niet zichtbaar was. Ten tweede zag ik dat ze eigenlijk vooral bezig waren met hun eindproduct. Super jammer! Want er is zoveel meer te vertellen. En dan heb ik het niet alleen over de arbeids- en productieprocessen. Nee, het gaat mij dan vooral om de mensen die er werken, de makers en de doeners. Waarom doen ze wat ze doen, wat zijn hun drijfveren? Wat maakt ze trots en waar komt die passie vandaan? Een wereld vol mensen en initiatieven die ik heel graag help zichtbaarder te worden. 

creeëren. Verbinden. organiseren.

Wat ik doe.

De rode draad in het werk dat ik doe is resultaat boeken met creativiteit, meestal door middel van beeld, beleving en verbinding. Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook voor Gemeente Oost Gelre en Promotie Lichtenvoorde als event coördinator. 

Terug naar mijn werk als fotograaf. Ik help bedrijven bij het zichtbaar maken van hun unieke verhaal. Dat zijn vaak bedrijfs- of merkverhalen maar soms zijn dat ook persoonlijke verhalen. De manier hoe ik deze verhalen in beeld breng is meestal door een reportage te maken. Niet te veel geregisseerd, maar de mensen laten zien in hun eigen kracht. Want juist dat is wat een verhaal persoonlijk en uniek maakt naar mijn mening. 

Keertje kletsen over wat ik zoal doe? Bel of app gerust! 

Anja-22

doener. trotse tante. enthousiast.

Wie ik ben.

Fotograaf en creatief onderneemster die graag de handen uit de mouwen steekt. Die gek is op aanpakken, verbinden en organiseren. Een Achterhoekse die houdt van de wereld. Ik hou van normaal doen of soms juist lekker dwars. Van kansen creëren en mensen om me heen. Ik hou van huisje, boompje, beestje en tegelijk juist helemaal niet.

Ik ben Anja Onstenk, woon samen met mijn vriend Roel in Lichtenvoorde. De plek waar we de komende jaren vooral druk zijn met het verbouwen van ‘ons kasteel’.