210916 Werkplaats-017
211104 Zutphen Online-40

EMPLOYER BRANDING • CONTENTFOTOGRAFIE • BEELDBANKFOTOGRAFIE

Juist nu je mensen zoekt!

Marketing, interne- en externe communcatie, Facebook, LinkedIn, je website, flyers en weet ik veel wat nog meer; het draait allemaal om zichtbaarheid. Of dit nou offline of online is. Met de juiste foto’s laat je zien wie jullie zijn, hoe jullie werken en wat jullie doen.  Juist in deze tijd, van een tekort aan technische mensen en praktische handjes is het belangrijk zichtbaar te zijn. Hoe anders kan een potentieel nieuwe medewerker weten wie jullie zijn en waar jullie voor staan?

BEDRIJFSREPORTAGE • BEELDBANKSHOOT

Bedrijfsreportage voor een goed gevulde beeldbank.

In welke sector je ook actief bent en wat je rol ook is; het is belangrijk je doelgroep mee te nemen in je verhaal. Deel jouw (merk)verhaal met de mensen die jij wilt bereiken, of dat nou klanten zijn of een potentieel nieuwe medewerker. Maak jezelf zichtbaar met sterke, krachtige en persoonlijke fotografie.

We creëren met een bedrijfsreportage een beeldbank waarbij alle facetten van je bedrijf aan bod komen. Wat ik hierbij belangrijk vind, is dat ook het karakter van het bedrijf zichtbaar is. Vooral in de huidige tijd is dit van belang. Want met de juiste beelden spreek je ook je potentieel nieuwe medewerker aan.

 

uitgelicht • wam&vanduren

PERSONAL BRANDING • LAAT JEZELF ZIEN

Brandingfotografie voor ZZP'ers.

Jij bent hét gezicht van je bedrijf. Klanten kiezen niet voor niets voor jou, dus laat jezelf zien. Breng in beeld wie je bent, wat je doet en waarom je dat op jouw manier doet met persoonlijke, sfeervolle en krachtige beelden. Beelden die écht laten zien wat jouw verhaal is. 

Personal branding fotografie is een combinatie van portretten, sfeerfoto’s en lifestylefoto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren tijdens de shoot zodat de foto’s 
nog beter jouw karakter uitstralen. 

Een greep uit de bedrijven met wie ik mag samenwerken

Anja-22

Projectcoordinatie en organisatie

Project management

Ik bekijk de wereld niet alléén door de lens van mijn camera. Ook voor de organisatie & coördinatie van projecten ben je bij mij aan het goede adres. Mede dankzij mijn werkervaring in de evenementensector weet ik wat er nodig is om jouw project te laten slagen. Ook voor Gemeente Oost Gelre werk ik parttime als eventcoördinator.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.