220519 Prakticon Online-41

Merkverhalen
in beeld

Wat maakt jouw bedrijf uniek?

In welke sector je ook actief bent en wat je rol ook is; het is belangrijk je doelgroep mee te nemen in je verhaal. Deel jouw (merk)verhaal met de mensen die jij wilt bereiken, of dat nou klanten zijn of een potentieel nieuwe medewerker. Maak jezelf zichtbaar met sterke, krachtige en persoonlijke fotografie. Foto’s die het karakter van het bedrijf laten zien, want juist dat karakter maakt je uniek. 

Juist in deze tijd, met een tekort aan makers en doeners, is het belangrijk om op de juiste manier zichtbaar te zijn. Weet niet welke manier het beste bij jou past? Ook daar help ik je graag bij! 

220830 WvD op locatie 72dpi-061

FOTOGRAAF VOOR MAKERS EN DOENERS

Laat jezelf zien!

Sterke en persoonlijke foto’s die laten zien waar jij als maker of doener voor staat, die je doelgroep aanspreken. Ze zijn onmisbaar voor iedere onderneming. Ze maken jou, je diensten en je onderscheidende factor letterlijk zichtbaar, zowel online als offline. Dus laat jezelf zien en zorg voor een beeldbank die jouw verhaal vertelt. Maak jezelf (weer) trots op dat wat je doet!

bedrijfsreportages die laten zien hoe het is

Een oprecht (merk)verhaal

Tijdens het fotograferen probeer ik zo weinig mogelijk te regisseren. Want juist dat levert een krachtige en persoonlijke beeldbank op. Dus geen stockplaatjes van internet met wildvreemden. Juist jij en het team wil ik in beeld brengen, jullie verhaal vertellen. Op die manier creëer je een beeldbank die oprecht jouw merkverhaal vertelt.  

En weet je wat hierbij het voordeel is voor jou en je team? Het is echt een stuk comfortabeler dan wanneer we alles tot in de puntjes zouden regisseren. Ik zorg ervoor dat het een ontspannen shoot wordt.

221104 Ron Basten Online-032

Maker of doener
die zichtbaar wil zijn?

Dan zit je hier goed! Niet alleen help ik je met de juiste beelden, ook denk graag met je mee als het gaat om zichtbaarheid. Hoe zien mensen jou en je bedrijf, waar sta je voor en hoe kan je dit nou eigenlijk het beste laten zien.

uitgelicht

Personalbranding • contentfotografie

Brandingshoot voor ZZP'ers.

Jij bent hét gezicht van je bedrijf. Klanten kiezen niet voor niets voor jou, dus laat jezelf zien. Breng in beeld wie je bent, wat je doet en waarom je dat op jouw manier doet met persoonlijke, sfeervolle en krachtige beelden. Beelden die écht laten zien wat jouw verhaal is. Heb je niet helemaal helder wat jouw verhaal is? Geen probleem! Kijken we samen naar. 

Personal branding fotografie is een combinatie van portretten, sfeerfoto’s en lifestylefoto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren tijdens de shoot zodat de foto’s nog beter jouw karakter uitstralen. Ook zullen we hierbij kijken naar de locatie, zodat deze perfect aansluit bij jouw brand. 

"Ze heeft mijn sprankelijkheid, maar tegelijkertijd ook mijn serieusheid goed weten te vangen met haar camera. Door haar beelden voel ik mij nog trotser op mijn bedrijf dan ik al ben."

Barbara - Rabarbara

bouw een beeldbank op met persoonlijke foto's

Bedrijfsfotografie en reportages

Gedreven ondernemers delen graag hun (merk)verhaal en hun drijfveren, een bedrijfsreportage maakt dit mogelijk. In welke sector je ook actief bent en wat je rol ook is; neem je doelgroep mee in jouw verhaal. Deel de sfeer, je enthousiasme en drijfveren met de mensen die jij wilt bereiken. Maak jezelf zichtbaar met sterke, krachtige en persoonlijke beelden. 

We creëren een beeldbank die geheel op maat is gemaakt en waarbij alle facetten van je bedrijf aan bod komen. Hierbij kijk ik ook naar jullie brandbook. Mocht deze er niet zijn (wat meestal het geval is), komen we met wat rake vragen ook heel ver

Mocht je nou graag ook een duik in je karakter willen nemen om meer inzicht te krijgen dan kan dit met Raakvlak!

beeldbank branding bedrijfsreportage
220523 Thoon online-25
220426 Thoon Online-11

Portretten op locatie

Wanneer je jezelf als bedrijf goed wilt laten zien is het ook belangrijk je medewerkers in beeld te brengen. Dit is goed mogelijk door hen te betrekken in de bedrijfsreportage maar natuurlijk kan je ook van elke medewerker een krachtig portret laten maken. Handig op je website maar ook handig om als handtekening toe te voegen onderaan je email zodat de klant weet met welke medewerker zij contact hebben. 

Wanneer je een portret maakt op een locatie die een link heeft met jouw (merk)verhaal, maakt het dat krachtiger. Daarom kies ik niet voor studiofotografie. En daarbij is het ook gewoon het meest handig voor jou. Want bijna altijd kunnen de medewerkers gewoon op eigen locatie blijven en kom ik of mijn collega dus naar jullie toe. 

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 

WAT MAAKT JOU TROTS?

Een duik in je karakter.

Voor jou is wat je maakt of doet, en hoe je als collega’s met elkaar om gaat, heel vanzelfsprekend. Voor de buitenwereld is dat een ander verhaal. Die willen juist dat kijkje achter de schermen om het bedrijf te leren kennen en sfeer te proeven. Daarom vind ik het belangrijk dat ook het karakter van het bedrijf zichtbaar is. Dus voor ik foto’s kom maken, zal ik vaak eerst vragen naar de waarom en de kernwaarden van je bedrijf. Want juist dat is je onderscheidende factor en maakt het bedrijf uniek. En wat blijkt? Dit is vaak niet helder. Er is nooit bewust bij stilgestaan en al zeker niet in een verhaal gegoten. Echt zonde! Hoog tijd dus om dat wel te doen. Tijd voor een ‘Duik in je karakter’ met Raakvlak. 

Scherm­afbeelding 2022-12-23 om 13.33.36