Wil jij werken aan zichtbaarheid?

Dan zit je hier goed! Niet alleen help ik je met de juiste beelden, ook denk ik graag met je mee als het gaat om zichtbaarheid. Hoe zien mensen jou en je bedrijf, waar sta je voor en hoe kan je dit nou eigenlijk het beste laten zien.

Een beeldbank voor je website en socials.

Sterke en persoonlijke foto’s die laten zien waar jij als maker of doener voor staat, die je doelgroep aanspreken. Ze zijn onmisbaar voor iedere onderneming. Of het nou gaat om een MKB bedrijf, ZZP’er of zorginstelling. Persoonlijke foto’s maken jou, je diensten en je onderscheidende factor letterlijk zichtbaar, zowel online als offline. Dus laat jezelf zien en zorg voor een goed gevulde beeldbank die jouw verhaal vertelt. Maak jezelf en je team (weer) trots op dat wat je doet!

Bedrijfsfotografie Contentfotografie Alpha Deuren Achterhoek1

foto's die jouw verhaal vertellen

Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Ik kom niet alleen maar leuke plaatjes schieten. Ik wil vooraf wel helder hebben waarom je (nieuwe) fotos’ wilt. 

Voor jou is wat je maakt of doet, en hoe je als collega’s met elkaar om gaat, heel vanzelfsprekend. Voor de buitenwereld is dat een ander verhaal. Die willen juist dat kijkje achter de schermen om het bedrijf te leren kennen en sfeer te proeven. Daarom vind ik het belangrijk dat ook het karakter van het bedrijf zichtbaar is. Dus voor ik foto’s kom maken, zal ik vaak eerst vragen naar de waarom en de kernwaarden van je bedrijf. Want juist dat is je onderscheidende factor en maakt het bedrijf uniek. 

Dat is tevens reden waarom ik tijdens het fotograferen zo weinig mogelijk probeer te regisseren. Want juist dat levert een krachtige en persoonlijke beeldbank op. 

En weet je wat hierbij het voordeel is voor jou en je team? Het is echt een stuk comfortabeler dan wanneer we alles tot in de puntjes zouden regisseren.

Bedrijfsreportage MKB

Maak je medewerkers (weer)trots!

Gedreven ondernemers delen graag hun (merk)verhaal en hun drijfveren, een bedrijfsreportage maakt dit mogelijk. In welke sector je ook actief bent en wat je rol ook is; neem je doelgroep mee in jouw verhaal. Deel de sfeer, je enthousiasme en drijfveren met de mensen die jij wilt bereiken. Maak jezelf zichtbaar met sterke, krachtige en persoonlijke beelden. Juist die persoonlijke beelden zijn ook heel goed in te zetten het werven van nieuwe medewerkers. Niet geheel onbelangrijk in de huidige markt. 

Door te kijken naar bijvoorbeeld je websitestructuur,  creëren we een uitgebreide beeldbank die geheel op maat is gemaakt en waarbij alle facetten van je bedrijf aan bod komen. Zo uitgebreid als jij zelf maar wilt. 

 

Bedrijfsfotografie Achterhoek Beeldbank Jos Tolkamp Anja Onstenk3

"Wanneer ik tijdens een shoot medewerkers spreek, zie ik vaak het gevoel van trots tevoorschijn komen. Een prachtige bijkomstigheid als je aandacht geeft aan dat wat ze doen. Mensen weer trots maken!"

Portretten op locatie

Wanneer je jezelf als bedrijf goed wilt laten zien is het ook belangrijk je medewerkers in beeld te brengen. Dit is goed mogelijk door hen te betrekken in de bedrijfsreportage maar natuurlijk kan je ook van elke medewerker een krachtig portret laten maken. Handig op je website maar ook handig om als handtekening toe te voegen onderaan je email zodat de klant weet met welke medewerker zij contact hebben. 

Wanneer je een portret maakt op een locatie die een link heeft met jouw (merk)verhaal, maakt het dat krachtiger. Daarom gaat mijn voorkeur niet uit naar studiofotografie. Daarbij is het ook handig om op locatie te doen,  want bijna altijd kunnen de medewerkers gewoon op eigen locatie blijven en kom ik of mijn collega dus naar jullie toe. 

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 

Laat jezelf zien!

Personalbranding ZZP'ER

Jij bent hét gezicht van je bedrijf. Klanten kiezen niet voor niets voor jou, dus laat jezelf zien. Breng in beeld wie je bent, wat je doet en waarom je dat op jouw manier doet met persoonlijke, sfeervolle en krachtige beelden. Beelden die écht laten zien wat jouw verhaal is. Heb je niet helemaal helder wat jouw verhaal is? Geen probleem! Kijken we samen naar. 

Personal branding fotografie is een combinatie van portretten, sfeerfoto’s en lifestylefoto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren tijdens de shoot zodat de foto’s nog beter jouw karakter uitstralen. Ook zullen we hierbij kijken naar de locatie, zodat deze perfect aansluit bij jouw brand. 

Yvonne Rhebergen Interieur & concept