Bouwbedrijf hoffman

bedrijfsreportage t.b.v online zichtbaarheid

Bouwbedrijf Hoffman is net als vele bedrijven in de technische sector op zoek naar nieuwe medewerkers. Een mooie manier om potentieel nieuwe medewerkers te laten zien wie je als bedrijf bent, is een bedrijfsreportage. Nadat ik samen met Hester en Eline heb gekeken naar de kernwaarden van het bedrijf ben ik met mijn camera op pad gegaan. Op diverse locaties verdiepte ik mij in de werkzaamheden en vertelden de medewerkers hun verhaal. Doordat de medewerkers gewoon konden doen waar ze goed in zijn, voelden zij zich op hun gemak en kon ik hun verhaal vertalen in het juiste beeld. 

Hoffman bezit nu over een beeldbank met een grote diversiteit aan beelden die allemaal een goed inkijkje geven in het bedrijf. Het voordeel hiervan is dat zij voorlopig hun verhaal dat ze willen vertellen kunnen versterken met beeld. Niet alleen op de website (die momenteel ontworpen wordt) maar ook op hun LinkedIn en Facebook pagina. De kans is dan ook groot wanneer je mijn foto’s daar voorbij ziet komen. 

Hieronder een kleine selectie van de reportages.