Boost je socials

jij verdient het om gezien te worden!

Online zichtbaar zijn; je wilt het écht en je probeert het ook heus. Maar keer op keer loop je tegen dezelfde issues aan: waar haal je de tijd vandaan? En de inspiratie? En de goede foto’s? Hoe blijf je authentiek en origineel? Wat is überhaupt interessant om te delen? Help!

Met ons Boost je Socials pakket helpen wij je uit de brand. Ons concept is uniek: géén lang traject, intensieve cursus of ingewikkeld adviesgesprek. Wat dan wel? Een gezellige en professionele fotoshoot op een unieke locatie én een fijn gesprek dat je nieuwe inzichten biedt, en dat in anderhalf uur tijd. Het resultaat: 7 professionele foto’s, 7 uitgeschreven social media posts over onderwerpen die voor jou van belang zijn en een gezellig onderonsje met twee Achterhoekse ondernemers die niet kunnen wachten om jou te helpen bij je online zichtbaarheid.

Het enige wat jij hoeft te doen is je mooiste outfit aantrekken, naar Kris Conceptstore in Dinxperlo komen en anderhalf uur blokken in je agenda. Zien we je 7 december?

BOOST JE SOCIALS

I.S.M.
KRIS CONCEPTSTORE
IN DINXPERLO

DIT IS WAT JE KRIJGT

EEN WAARDEVOLLE INVESTERING

 • checklist + vragenlijst vooraf zodat je goed voorbereid op locatie komt
 • een prachtige coronaproof locatie met voldoende ruimte en veel gezelligheid
 • jouw bedrijfsverhaal in 7 social media posts (tekst)
 • 7 professionele foto’s (portretbeelden, profielbeelden, lifestylebeelden en evt. productfotografie)
 • persoonlijke tips voor jouw zichtbaarheid
 • inzicht in je eigen verhaal

Het Boost je Socials pakket boek je nu voor een tijdelijke introductieprijs van:

€197,-

Let op! Voor dit aanbod zijn slechts vijf plekken beschikbaar. Kies een tijd en stuur ons een berichtje met jouw voorkeur.
Prijs is excl. BTW 


RESERVEER SNEL JOUW PLEK!

60%

MAANDAG 7 DECEMBER

BIJ KRIS CONCEPTSTORE

 • 8.30 – 10.00 uur
 • 10.30 – 12.00 uur
 • 12.30 – 14.00 uur
 • 14.30 – 16.00 uur
 • 16.00 – 17.30 uur

Geen tijden meer beschikbaar maar toch interesse? Stuur ons een berichtje en we kijken naar de mogelijkheden. 

"Het is niet alleen handig om kant en klare posts te krijgen omdat je ze meteen online kunt zetten; ze geven je ook inspiratie voor je volgende posts."

Eline Hoffman, storyteller

KRIS CONCEPTSTORE

een unieke locatie IN DE ACHTERHOEK

Kijk op Instagram voor meer fijne plaatjes van Kris Conceptstore

Wie zijn wij?

Ik ben Eline Hoffman en als storyteller help ik ondernemers bij het verwoorden en verspreiden van hun verhaal. Ik kan niet wachten om in jouw verhaal te duiken en je zichtbaar te maken met de juiste woorden! Meer weten? Kijk op www.elinehoffman.com

Ik ben Anja Onstenk: fotograaf en creatief onderneemster die graag de handen uit de mouwen steekt. Die gek is op aanpakken, verbinden en organiseren. Ik help je graag bij je online zichtbaarheid d.m.v. de juiste beelden.