boost je socials

DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OP EEN RIJTJE

Super leuk dat we jou 7 december gaan ontmoeten! Om je goed voor te bereiden op deze dag hebben we op deze pagina alle belangrijke informatie op een rijtje gezet. Je leest hier waar je aan moet denken voor de fotoshoot en hoe je je kunt voorbereiden op het gesprek.

Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!

uitstraling & sfeer

moodboard

 Om inspiratie op te doen is het handig om een moodboard te maken op Pinterest. Hierop pin je alle soorten foto’s die jou aanspreken, zodat wij tijdens de shoot bij Kris Conceptstore wat extra inspiratie hebben. Super handig, ook voor het vormgeven van je site! Tip: nodig Anja (anjaonstenk_beeldencreatie) meteen uit voor dit bord, dan kan zij hier rekening mee houden tijdens de shoot.

props & kleuren

Persoonlijke items die echt bij jou en je werk passen zijn een mooie aanvulling op de beelden. Denk bijvoorbeeld aan je laptop, camera, telefoon, notitieboek, tijdschriften, boeken of wat er dan ook bij jou en je werk past. Wees creatief! Denk vooral ook aan je huisstijlkleuren, kun je die ergens terug laten komen?

Kleding & accessoires

kleding

Kies voor 1 of 2 outfits en zorg dat hier afwisseling in zit. Tip: vermijd teksten en drukke prints op je kleding.

accessoires

Heb jij bepaalde sjaaltjes, sieraden of tasjes die echt bij jou passen en die laten zien wie jij bent? Of draag je soms een bril en soms lenzen? Laat dit dan zien op de foto’s.

Voor het gesprek met Eline is het van belang dat je de vragenlijst die je persoonlijk per mail ontvangen hebt aandachtig invult. Deze vragen geven Eline richting in het gesprek. Zo krijg jij straks 7 social media posts die precies aansluiten bij dat wat jij te vertellen hebt. Heb je hier vragen over of vind je het lastig om bepaalde vragen te beantwoorden? Geen probleem; je kunt ons altijd een berichtje sturen.

laat jezelf zien!

houding

Natuurlijk helpt Anja je tijdens de shoot om de juiste houding aan te nemen. Maar zelf inspiratie opdoen is ook altijd handig. Kijk eens naar je moodboard bijvoorbeeld. Welke houdingen nemen de personen op deze foto’s aan? Het zal je helpen tijdens de shoot.

relax & ontspan

Ga er maar vanuit dat het een leuke shoot en een leuk gesprek wordt, ontspannen met een bakje koffie of thee – en wat lekkers natuurlijk – op een prachtige locatie. Fijne gesprekken, nieuwe inzichten, gekke bekken, alles komt voorbij tijdens ‘Boost je socials’. Zin in!

Top! Je bent er helemaal klaar voor.
Toch nog vragen? Laat het ons weten!

Lieve groet,
Eline en Anja