Bijzonder gewone momenten uit het leven

momenten van nu zijn de herinneringen voor later

Dagelijkse momenten als samen ontbijten, op bezoek bij oma, bezoekje aan de weekmarkt of samen pannekoeken bakken. Bijzonder gewone momenten die zo vanzelfsprekend zijn. Juist in die momenten schuilen vaak de mooiste (familie)herinneringen. Bij een day in the life reportage – zoals deze reportages genoemd worden – leg ik die momenten voor je vast. Mijn camera en ik volgen jullie een dagdeel om zo een fotografisch verslag van jullie leven te maken. Op welke locatie dan ook.

Waarom ik het belangrijk vind om dit te vast te leggen? Omdat de momenten van nu de herinneringen zijn voor later. 

Documentaire Familiefotografie Achterhoek
Documentaire Familiefotografie Achterhoek

"Krijg er nog kippenvel van als ik de foto’s bekijk. Zo mooi en dankbaar voor deze prachtige reportage! Wat waardevol om te hebben."

Miranda Huls - Onze zondag

zonder regie, met pure emotie

De bijzondere momenten.

Natuurlijk zijn er ook bijzondere, niet alledaagse momenten die het waard zijn om vast te laten leggen. Dat kan een feestje of bruiloft zijn maar ook een laatse wensdag of afscheid van een dierbare. Ook van deze extra bijzondere dagen maak ik met veel toewijding een waardevolle fotoreportage. 

DOCUMENTAIRE FAMILIEFOTOGRAFIE

Met het gezin op de foto?
Het kan ook anders!

Bijna elk gezin heeft een gezinsfoto waar ze allen vriendelijk lachend op staan en netjes bij elkaar. Super leuk, ook zeker doen. Maar dat is niet mijn manier om jullie samen in beeld in te brengen. Met de foto’s die ik maak wil ik juist het karakter van ieder laten zien. De persoonlijkheden en  hoe jullie samen zijn, de connectie die er tussen jullie is.

Ik leg de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Allemaal bijzonder gewone momenten die later dierbare ‘Oh ja! momenten’ zullen zijn. Beelden die je terug kunnen brengen naar dat gevoel van toen. 

Hulshof-4362
Hulshof-4876
Hulshof-5069

"Het fijne was we konden gewoon ons dingetje doen. Je was er wel maar onopvallend. Vooral voor kleine kinderen is dat fijn. Ik ben heel blij met de beelden."

Ria Hulshof - verjaardag

Kies het pakket dat bij je past.

Alle prijzen zijn inclusief professionele nabewerking, incl. BTW en excl. reiskosten vanaf postcode 7131 PE.

De reiskosten a € 0,35/km worden berekend vanaf 20 km.

Moment van de dag

265
  • 2 UUR FOTOGRAFIE
  • DIGITAAL AANGELEVERD
  • MINIALBUM

Deel van de dag

495
  • 4 UUR FOTOGRAFIE
  • DIGITAAL AANGELEVERD
  • FOTOALBUM 20x20
Populair

Gehele dag vanaf

725
  • 6 of 8 UUR FOTOGRAFIE
  • DIGITAAL AANGELEVERD
  • FOTOALBUM 20x20