Ontspannen, puur & ongedwongen

ONTSPANNEN, PUUR & ONGEDWONGEN

gewoon lekker jezelf zijn

Vriendelijk lachen als de fotograaf het zegt en dan ook nog netjes stil zitten… Dat is niet bepaald iets wat kinderen (en volwassenen) leuk vinden. Het is dan ook niet mijn manier van fotograferen. Ik vind beelden die puur en ongedwongen zijn juist het allermooist. Beelden die het échte leven laten zien. Jullie leven, gewoon zoals het is. Het leven komt met alle emotie en dat mag best gezien worden. Waarom ik het belangrijk vind om dit te vast te leggen? Omdat de momenten van nu de herinneringen zijn voor later. 

"Er ligt al jaren een cadeaubon voor een studioshoot in de kast, nu weet ik zeker dat deze nooit meer gebruikt gaat worden."

Anne Arink

day in the life reportage

EEN FOTOGRAFISCH VERSLAG VAN JULLIE MOMENT

Dagelijkse momenten als samen ontbijten, het avondeten voorbereiden, een boekje lezen of een vluchtige knuffel lijken zo gewoon en vanzelfsprekend, terwijl in die momenten vaak de mooiste (familie)herinneringen schuilen. Bij een Day in the life reportage – zoals deze reportages genoemd worden – leg ik die momenten vast. Mijn camera en ik volgen jullie een bepaalde tijd om zo een fotografisch verslag van jullie leven te maken. Of dat nou thuis is, tijdens een bezoekje aan opa en oma of op vakantie. Het kan allemaal. 

Poseren of je mooiste glimlach tevoorschijn toveren, dat hoeft dus niet. Júist niet, want dat gaat ten koste van de oprechtheid en pure emoties in de beelden. Iedereen kan gewoon lekker zichzelf zijn, alsof ik er niet bij ben.

verjaardag van oma

jelte & Davi

familiedag

dook & Betty

bijzondere momenten

zonder regie, met pure emotie

Soms wil je juist die dagen vastleggen die bijzonder voor je zijn. Valt er iets te vieren zoals een verjaardag of bruiloft? Is er een familiereünie? Of misschien wel een afscheid van een dierbare? Ook van deze bijzondere dagen maak ik met veel toewijding – en vaak ook veel plezier – een sfeervolle fotoreportage. 

"Krijg er nog kippenvel van als ik de foto’s bekijk. Zo mooi en dankbaar voor deze prachtige reportage! Wat waardevol om te hebben."

Miranda Huls

Kies het pakket dat bij je past

Alle prijzen zijn inclusief professionele nabewerking, incl. BTW en excl. reiskosten vanaf postcode 7131 PE.

De reiskosten a € 0,35/km worden berekend vanaf 20 km.

€265
MOMENT
 • 2 UUR FOTOGRAFIE
 • 20- 40 BEELDEN
 • DIGITAAL AANGELEVERD
 • MINIALBUM
€495
DAGDEEL
 • 4 UUR FOTOGRAFIE
 • 40-60 BEELDEN
 • DIGITAAL AANGELEVERD
 • FOTOALBUM
Populair
€825
HELE DAG
 • 8 UUR FOTOGRAFIE
 • 80 -100 BEELDEN
 • DIGITAAL AANGELEVERD
 • FOTOALBUM LUXE

gaan jullie trouwen?!

Gefeliciteerd! Ik kom deze bijzondere dag van jullie graag op mijn manier vastleggen met mijn camera. Hiervoor heb ik speciale pakketten op maat.

Veel gestelde vragen

Omdat je niet alleen nu maar vooral ook later terug wilt kijken naar de momenten van nu. Het gevoel van nu straks weer op kunnen roepen door het zien van dierbare foto’s. En dat geldt niet alleen voor kinderen, ook voor ouders en opa’s en oma’s. Alles is nu, straks is het al weer anders. 

Dit ligt er helemaal aan wat jij graag in beeld wilt hebben. Wil je laten vastleggen hoe jullie samen leven, dan adviseer ik om minimaal een dagdeel te pakken. ‘Momentfotografie’ is ook zeer geschikt voor bijzondere ‘dagelijkse’ momenten zoals een bezoekje aan opa en oma. Mocht er geen geschikt pakket voor je bij zitten, neem dan contact op, maak ik een voorstel op maat. Er zijn altijd uren bij te boeken. 

Ja, super tof zelfs. Juist deze speciale dagen kan ik prachtig in beeld brengen met mijn manier van fotograferen. Een documentair verslag van jullie trouwdag met sfeervolle en emotionele beelden. 
Wil je meer informatie hierover neem dan contact op.

Zeker kan dat! We zullen altijd telefonisch contact hebben en wanneer wenselijk kom ik vooraf bij jullie langs om kennis te maken. Zelf vind ik het ook prettig om te ervaren of de juiste klik er is. Tijdens de reportage ben ik immers best dicht bij jullie persoonlijke leven.
Wil je mij alvast een beetje beter leren kenne? Lees dan hier mijn verhaal. 

De fotoreportage die ik maak is er één waarbij je gewoon jezelf mag blijven. Ik volg jullie gedurende de afgesproken tijd. Vooraf nemen we min of meer door wat jullie gaan doen zodat ik weet wat ik verwachten kan, maar eigenlijk ben je ook hierin helemaal vrij. In het begin zal het eventjes wennen zijn, maar al snel zal je merken dat ik wat meer op de achtergrond raak en jullie je eigen ding doen. 

Vaak hoor ik mensen zeggen ‘Dat is niks voor ons, wij zijn daar veel te druk voor met ons allen’ of ‘Wij staan nooit mooi op de foto dus dat wordt niet wat bij ons’. Ik kan je vertellen: dit soort reportages is voor iedereen geschikt. Het doel van de reportage is namelijk niet om zo perfect mogelijk in beeld te komen voor op social media. Het gaat juist om het maken van beelden die laten zien hoe jullie samen zijn. Beelden waar je trots op kunt zijn omdat ze jullie echte leven weergeven.

Je hoeft je niet voor te bereiden op de shoot. Wel vraag ik je, wanneer er kinderen of buitenstaanders bij betrokken zijn, deze zo goed mogelijk uit te leggen wat de bedoeling is van de reportage. Verder is het juist de bedoeling dat de omgeving is zoals die normaal ook is. Gaan we bij jullie thuis fotograferen, dan vraag ik jullie om het huis te laten zien zoals het altijd is. Strak opruimen hoeft dus niet. Ook niet naar de kapper vooraf, en je beste pakje (dat je eigenlijk nooit aan hebt) mag in de kast blijven.

Over het algemeen bepaal ik zelf welke beelden in het album komen. In het album wil ik jullie verhaal laten zien. Weergeven hoe de dag samen was. Dat betekent dat er ook beelden bij zitten waarvan je misschien vindt dat je er niet perfect op staat, maar die wél een prachtig moment weergeven. Voor het totaalplaatje is het belangrijk om ook die beelden te laten zien. Vaak zijn juist de ‘imperfecte beelden’ de mooiste. En wie bepaalt er eigenlijk wat ‘perfect’ is?

Na een paar dagen en sowieso binnen een week ontvang je een kleine selectie van de beelden om je alvast een indruk te geven. Daarna ga ik alles zorgvuldig nabewerken en sorteren. Binnen vier weken krijg je de beelden digitaal toegestuurd.

Officieel is het zo dat ik alle beelden die ik maak mag gebruiken voor online promotie. Nu zal ik jullie altijd vooraf vragen of ik de beelden mag gebruiken. Heb je dit liever niet dan doe ik er niets mee. Wel vraag ik je erover na te denken. Om mezelf en mijn werk te kunnen promoten heb ik immers beelden nodig – jij wilt immers ook vooraf zien wat ik kan. Uiteraard houd ik rekening met wat er in beeld is en zal ik niemand benadelen.