een duik in je karakter

zichtbaar worden vanuit eigen kracht

Wat is het verhaal van jouw bedrijf? Waar sta je voor, waarom doe je wat je doet en hoe ben je daarmee van meerwaarde voor je doelgroep? Om succesvol zichtbaar te zijn, online én offline, is inzicht in deze thema’s onmisbaar.

Tijdens een ‘Duik in je karakter’ staan deze thema’s centraal. Dit traject ontwikkelde ik samen met Eline Hoffman. Twee zzp’ers, beiden een eigen expertise – Eline in tekst, ik in beeld – en één gezamenlijke drijfveer: bedrijven zichtbaar maken op een manier die bij hen past. Zo ontstond Raakvlak. 

binnenkort meer!

Van bouwbedrijf tot kaasboerderij; de bedrijven die we met Raakvlak hebben geholpen zijn actief in uiteenlopende branches. Allemaal hebben zij de behoefte om zichtbaar te zijn op een manier die bij hen past. Veelal zijn het bescheiden bedrijven waar intern zóveel moois gebeurt, maar waar extern nog weinig van te zien is. Zonde! Voor ons reden om Raakvlak verder uit te werken.  Op dit moment zijn we druk bezig met de inhoud en vorm die we er aan willen geven. Binnenkort dus meer!

Toch nu al enthousiast? Klinkt een creatieve sessie met Raakvlak als wat je nodig hebt? We komen graag met je in contact!