Verhalen in beeld

uitgelicht project

Project
'voor elkaar'

EXPOSITIE OVER MANTELZORGERS IN BERKELLAND

Omdat mantelzorger zijn niet zomaar iets is, deelt Gemeente Berkelland verhalen middels een reizende expositie. Wanneer je mantelzorger bent, betekent dit dat je -naast werk, studie of gezin- ook nog zorgt voor een dierbare, iemand die jou hard nodig heeft. De invloed op de gewone, dagelijkse dingen is vaak onzichtbaar voor de omgeving. Reden voor Gemeente Berkelland om juist de verhalen van deze mensen eens te delen.

Als ervaringsdeskundige vond ik het super waardevol mijn steentje hieraan bij te dragen. Ik neem je graag mee voor een kijkje in het dagelijkse leven van Gijs & Mees, Herma, Herman & Dinie en Margriet, allen mantelzorgers uit gemeente Berkelland. 

persoonlijk project

Project 'Binnenkijken'

persoonlijke verhalen over de coronacrisis in oost gelre

Als fotograaf wil ik graag beelden maken die er toe doen. Beelden die de kijker aanzetten tot actie of een stukje herkenning en inzicht geven, zeker in de huidige situatie van de corona crisis. Juist in deze tijd wil ik verhalen laten zien van de mensen om mij heen. Om nu te delen met elkaar maar ook om later op terug te kunnen kijken.

Aangezien ik nu afstand moet en wil bewaren – en mijn agenda plotsklaps leeg was- besloot ik raamreportages te maken van diverse mensen in Oost Gelre. Om deze beelden nog waardevoller en krachtiger te maken ben ik de samenwerking aangegaan met storyteller Jantien klein Ikink.