zorg voor raakvlak met

Een duik in je karakter

Weet jij wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom klanten voor jou kiezen? Om je bedrijf succesvol zichtbaar te maken is inzicht in deze thema’s onmisbaar. Duik in je karakter, geef antwoord op deze én andere brandende vragen en word je (weer) bewust van de impact die je maakt en maak jezelf weer trots. Samen leggen we de basis voor jouw zichtbaarheid. Raakvlak. 

Wat is jouw unieke boodschap?

Jij bent een ondernemer die werkt met passie. Met veel plezier heb jij je bedrijf opgebouwd, collega’s om je heen verzameld en je klantenkring uitgebreid. Maar je bedrijf op de juiste manier zichtbaar maken? Dat vind je maar lastig. Vertellen wat je doet lukt je als geen ander, maar stelt iemand je de vraag waar je bedrijf precies voor staat, dan loop je vast.

Je mist een overkoepelend verhaal dat in rake taal vertelt wie je bent, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Want opsommen wat je diensten zijn is allang niet meer voldoende; om succesvol online zichtbaar te zijn is een oprechte en betekenisvolle boodschap onmisbaar.

Raakvlak geeft woorden aan die boodschap. Samen verhelderen we de identiteit van je bedrijf en leggen we de basis voor een succesvolle zichtbaarheid.

“'Raakvlak is een samenwerking tussen Anja en Eline. Een unieke krachtenbundeling van een beeldenmaker en storyteller met een gemeenschappelijke drijfveer: mooie bedrijven zichtbaar maken op een eerlijke, authentieke manier."

Online-20201211006-ReggyPhotography

Wat bieden we?

Met een Raakvlak-traject krijg je je identiteit weer helder en krijg je inzicht in jullie unieke boodschap waarmee je je doelgroep kunt raken. Dat kan bijvoorbeeld door een snelle en krachtige Rake Vragen Sessie, maar ook door een uitgebreide Duik in je karakter. Samen bespreken we welke werkwijze het beste bij jouw behoeftes past.

Dit is wat een samenwerking met Raakvlak je o.a. oplevert:

* inzicht in dat wat jouw organisatie uniek maakt ten opzichte van concurrenten
* een merkverhaal dat raakt
* inzicht in je why/how/what
* een basis voor je zichtbaarheid waar je de komende jaren mee vooruit kan
* betrokken medewerkers: we betrekken het hele team
* inzicht in de impact die je maakt

Waarom samenwerken met Raakvlak?

Laten we eerlijk zijn: dat wat wij voor een ander goed kunnen – je unieke kracht zichtbaar maken – vonden we voor onszelf best lastig. Voor je eigen onderscheidend vermogen heb je toch al snel een blinde vlek. Herkenbaar? 😉

De vraag waarom je zou moeten samenwerken met Raakvlak besloten we daarom te stellen aan mensen die al met ons hebben gewerkt. Zij kunnen immers het beste vertellen over hun ervaring met ons en dat wat wij voor hen hebben betekend. Lees maar:

“De samenwerking met Raakvlak vormde voor ons een basis voor een marketingplan om ons bedrijf sterker op de kaart te zetten. Als organisatie, maar ook als werkgever. Het heeft ons een beter beeld gegeven van onze identiteit. We wisten het eigenlijk wel, maar we hebben nu een sterker verhaal intern én extern. Door dit traject met het hele team uit te voeren hebben we een sterkere verbinding en draagvlak. Als management kun je de lijnen uitzetten, maar samen kun je het meeste bereiken. Daarnaast vonden we de interviews met onze opdrachtgevers zeer waardevol. De feedback gaf ons handvatten voor de toekomst, maar vooral ook een gevoel van trots.”

Kim Tenten - XTEC

RAAKVLAK TRAJECT UITGELICHT

Raakvlak traject uitgelicht

De merkidentiteit van Kaasboerderij Weenink

Een sterk merk communiceert vanuit zijn eigen, unieke kernwaarden. Maar om dat te doen, moet je wel weten wat die kernwaarden zijn. Kaasboerderij Weenink had behoefte aan een duidelijk verhaal naar de consument. Een verhaal dat gebruikt kan worden als kapstok voor uitingen in de winkel, op de boerderij én op de website.

Ook een duik met Raakvlak?

Heb jij behoefte aan twee paar frisse en creatieve ogen om jouw unieke boodschap te verhelderen? We lichten de mogelijkheden graag toe tijdens een gesprek. Neem gerust contact op, dan spreken we elkaar snel!