cocktailavond

welkom bij de gezelligste mitra van nederland

Helaas! De daders zijn ook hier geweest. Om te vieren dat ze het geld in handen hebben, hebben zij verschillende flessen drank meegenomen. Nico heeft cryptisch opgeschreven welke flessen dit zijn. Kan jullie team raden welke flessen drank er missen.

 

Heb je alle antwoorden bij elkaar. Stuur ze dan in volgorde naar het mobiele nummer dat je hebt ontvangen. Hebben jullie er 10 goed, dan ontvangen jullie de code naar de volgende locatie.

 

Kijk verder onder de afbeelding

1. Ik kom uit Spanje, ben een likeur en heb twee broers en zussen en bevat Amandelmelk, tijgernoten en citrus. Wat ben ik? 

 

2. Ik ben een transparante drank uit Cuba, besta al ruim 150 jaar en besta in heel veel smaken. Welk merk drank ben ik?

 

3. Ik ben een verraderlijk drankje want de man met de hamer staat om de hoek, toch ben ik in allerlei verschillende jasjes te krijgen en zit ik vol smaak en passie. Welke smaak en soort drank ben ik? 

 

4. Als je mij ziet staan in de winkel dan denk je die heeft een gespleten persoonlijkheid, ziet alles erg zwart wit door de dubbele smaak. Welk likeurtje ben ik? 

 

5. Ik denk dat merendeel van jullie mij wel heeft gemixt eerder en nu ben ik handig in een kant en klare fles te verkrijgen om snel te verorberen. Welk shotje ben ik?

 

6. Ik ben een drank wat iedereen de keel uitkomt en trauma’s geeft aan het stappen eerder. Ik ben zurig en niet te drinken dus daarom mix je mij vaak met 7up tegenwoordig. Wat ben ik?

 

7. Je kunt mij drinken in een glaasje met een laagje suiker of puur. Jonge mensen vinden dit vaak niet lekker dus wat voor versnapering voor de oude lui ben ik?

8. Ik ben een kruidige heldere drank en mijn merk is vernoemd naar een stad in India. Maar ik kom hier niet vandaan. Je mixt mij met een neutraal bitter frisje om de smaak tot zijn recht te laten komen. Welke merk naam en drank soort ben ik?

9. Ik zit in een rechthoekige fles met een vierkante dop. Ik ben bruin van kleur en smaak als een echte zoete delicatesse. Welke drank ben ik?

10. Ik ben een naar kaneel smakende drank en mijn bodem is bedekt met iets waardevols

 

11. met deze druivendrank begon iedereen wijn leren drinken, typisch een achterhoekse wijn. Welk merk wijn ben ik? 

 

12. Ik ben lang gerijpt zit in een hoekige fles en ben in verschillende labels te krijgen en ik loop graag. 

 

13. Ik ben een zomerse cocktail met een bittere afdronk. Mijn oorsprong ligt in Italië.

 

14. Ik ben een achterhoekse specialiteit en ik smaak naar citroen en ik “smeer” de keel goed